NUK FLINI DOT? Ja se cilat janë arsyet e pagjumësisë – AlpeGossip
NUK FLINI DOT? Ja se cilat janë arsyet e pagjumësisë

NUK FLINI DOT? Ja se cilat janë arsyet e pagjumësisë

Të gjithë ata që vuajnë nga pagjumësia duhet ta dinë se armiqtë kryesorë të gjumit janë mendimet negative dhe ankthi. Njuerëzit shqetësohen për punën, paratë, fëmijët dhe gjëra të tjera nga jeta e përditshme, të paktën disa netë në javë.

Sa më shumë të shqetësoheni aq më keq do t’i keni marrëdhëniet me gjumin. Ç’duhet bërë për t’ju rikthyer regjimit normal dhe një gjumi të qetë?

1.Çlirojeni gjithë presionin gjatë ditës

2. Qetëso muskujt e trupit.

3. Mbaj shënime. Çfarë të ka mërzitur, shkruaje diku!

4. Fol me dikë gjatë ditës.

5. Mos merr vendime të nxituara. Fli e qetë, do të mendosh sërish nesër.