Patatet nuk janë të këqija/ Zbuloni vlerat ushqyese që kanë – AlpeGossip
Patatet nuk janë të këqija/ Zbuloni vlerat ushqyese që kanë

Patatet nuk janë të këqija/ Zbuloni vlerat ushqyese që kanë

Shumë shpesh vihet theksi tek dëmi që shkaktojnë patatet e skuqura, por e dinit që vlerat e tyre janë më të mëdha nga sa mendoni. Surpriza më e madhe është që patatet janë burim i fortë proteinash.

Për të qenë të sinqertë konsumimi i patateve do t’i shtojë vlerat dietës suaj. Për t’i konsumuar në mënyrë më të shëndetshme mund të provoni t’i zieni dhe t’i piqni në furrë.