PËR JU GOCA! Do t’ju vijë inat që s’ju ka shkuar mendja më parë për këtë truk makeup-i me kthyese qerpikësh! – AlpeGossip
PËR JU GOCA! Do t’ju vijë inat që s’ju ka shkuar mendja më parë për këtë truk makeup-i me kthyese qerpikësh!

PËR JU GOCA! Do t’ju vijë inat që s’ju ka shkuar mendja më parë për këtë truk makeup-i me kthyese qerpikësh!

Një kthyese qerpikësh, nëse përdoret si duhet dhe është cilësore, mund t’ua bëjë qerpikët t’ju duken më të gjatë, më të kthyer dhe më voluminozë.

Por, mesa duket, kthyeset e qerpikëve janë shumëfunksionale dhe me siguri nuk ju ka shkuar mendja t’i përdorni në këtë mënyrë: Për të lyer sytë!

Një video virale në TikTok, shpjegon se sa thjeshtë mund të arrijmë këtë look:

Ju duhet një paletë, një furçë e thjeshtë dhe patjetër, kthyesja e qerpikëve. Shihni videot këtu dhe këtu, për një ide më të qartë!

Do t'ju vijë inat që s'ju ka shkuar mendja më parë