PËR JU GOCA/ Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë veshjet këtë pranverë – AlpeGossip
PËR JU GOCA/ Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë veshjet këtë pranverë

PËR JU GOCA/ Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë veshjet këtë pranverë

Le ta pranojmë: Të gjithëve na pëlqejnë komplimentet. Nëse dikush na thotë “Sa bukur je veshur,” patjetër që buzëqeshim. Aq duhet për të na zbukuruar ditën. Nëse jeni edhe ju një nga njerëzit e fiksuar me modën, ky artikull ju vlen.

Tendencat e pranverës përcjellin një qasje disi luksoze dhe luajnë me elementët, megjithëse nuk do t’ju duhet të shpenzoni shumë sepse janë lehtësisht të realizueshme.

Shihni në vijim disa kombinime që duhet t’i merrni në konsideratë.

1 – Fundet e gjatë

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

FOTO: THATGIRLYUSRA

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

2 – Xhaketat që theksojnë belin

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

FOTO: @ANNA__LAPLACA

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

3 – Veshjet “metalike”

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

FOTO: @_SIERRAMAYHEW

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

4 – Detajet e luleve

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

FOTO: @FASHIONWITHJAZZ

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

5 – E kuqja

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

FOTO: @ELIZAGRACEHUBER

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

6 – Xhaketat e lëkurës

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë

FOTO: @ANIYAHMORINIA

Me këto detaje, të gjithë do t’ju komplimentojnë