PËR MESHKUJT ME ORGAN GJENITAL TË VOGËL/ Këto janë 6 pozicionet e rekomanduara – AlpeGossip
PËR MESHKUJT ME ORGAN GJENITAL TË VOGËL/ Këto janë 6 pozicionet e rekomanduara

PËR MESHKUJT ME ORGAN GJENITAL TË VOGËL/ Këto janë 6 pozicionet e rekomanduara

Ne jetojmë në një botë ku i japim rëndësi arbitrare madhësisë së penisit të një mashkulli.

“Mendoj se nëse pyetet një person në lidhje me atë se cila mendon se është madhësia mesatare e penisit do të thoshte 15 cm”, deklaroi terapistja seksuale Vanessa Marin.

Megjithatë, Marin konsideron se kjo gjatësi është shumë e madhe për të qenë mesatare.

Një sondazh i 1.100 lexueseve në “Cosmopolitan” thanë se shqetësohen në lidhje me madhësinë e penisit të parnerëve të tyre.

Në lidhje me këtë, Women’s Health ka përgatitur disa nga pozicionet seksuale për personat që kanë madhësi nën mesatare të penisit, respektivisht pozicione që do iu mundësojnë atyre të penetrojnë më thellë dhe t’i ofrojnë më shumë kënaqësi partneres.

1. Pozicioni “gjunjë në gjoks”

2. Pozicioni “doggy style”

3. Pozicioni “ballë-për-ballë”

4. Pozicioni “cowgirl”

5. Pozicioni “këmbëhapur”

6. Pozicioni “në këmbë”