PËR VAJZAT QË GUXOJNË/ 5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar – AlpeGossip
PËR VAJZAT QË GUXOJNË/ 5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

PËR VAJZAT QË GUXOJNË/ 5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

Mini- fundet duken si zgjedhja perfekte për këto kohë. Mund të kombinohen lehtë, përshtaten me kufizimin e orarit pavarësisht llojit të eventit që mund të keni dhe mbi të gjitha, me kapriçot e motit.

Si t’i veshim për t’u dukur të sofistikuara, seksi, komode dhe stil në të njëjtën kohë? Duhen fare pak gjëra, por si fillim duhet të mbani shënime.

1. Guxoni me ngjyrat e fundit dhe këmishat me pala

5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

2. Një xhaketë e bardhë kombinuar me një fund me kuadratë dhe T-shirt

5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

3. Kushtojini vëmendje getave. Ju duhet gjithashtu një xhaketë treçerekshe lëkure

5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

4. Provoni ta vishni mini-fundin e preferuar me një këmishë oversize.

5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

5. Nëse fundi është kostum, mos u mendoni dy herë: Nxirrni çizmet e gjata.

5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar

Burimi: Who What Wear