“PO BËN NAMIN”/ Trendi më i ri është ky fund që ka “pushtuar” Instagramin – AlpeGossip
“PO BËN NAMIN”/ Trendi më i ri  është ky fund që ka “pushtuar” Instagramin

“PO BËN NAMIN”/ Trendi më i ri është ky fund që ka “pushtuar” Instagramin

Kuptohet që një veshje po kthehet në trend kur e sheh kudo në Instagram.

Në kohë për festën e zyrës për Krishtlindjes apo festave të tjera, fundet me shkëlqim dhe temina po bëjnë namin në rrjetet sociale.

Sidomos Zara me prurjet e reja është zgjedhja e shumë blogereve të modës. Fundet nën gju të frymëzuara nga stili i klubeve të natës, vijnë në stile të ndryshme që të përshtaten me preferencat tuaja.

Ndërkohë që Instagrami është i mbushur me shkëlqim dhe shumë ngjyra, ju mund të zgjidhni dhe ato me printe kafshësh, me vija apo dhe me të kuqen e Krishtlindjeve. Zara, H&M apo Asos ofrojnë të tillë me çmime të arsyeshme. Për më shumë ide ndiqni dhe fotot e mëposhtme: