PJESË E NJË HETIMI KRIMINAL/ Leonardo DiCaprio detyrohet të kthejë mbrapsht kupën e “Oscar” – AlpeGossip
PJESË E NJË HETIMI KRIMINAL/ Leonardo DiCaprio detyrohet të kthejë mbrapsht kupën e “Oscar”

PJESË E NJË HETIMI KRIMINAL/ Leonardo DiCaprio detyrohet të kthejë mbrapsht kupën e “Oscar”

Pasi priti një kohë të gjatë për të marrë një kupë të rëndësishme siç është ajo e cmimit “Oscar”  Leonardo DiCaprios i duhet të kthejë mbrapsht një çmim të “Academy Award”. Në fakt bëhet fjalë pikërisht për kupën që më parë i përkiste Marlon Brando.

Aktori 44-vjeçar, i cili fitoi çmimin e tij në vitin 2016 për rolin e tij në filmin “The Revenant” pas pesë nominimeve të mëparshme, u urdhërua të kthente çmimi që iu dha nga Marlon Brando. Brando e kishte marrë vetë këtë kupë në vitin 1954 për “On The Waterfront”. Kjo kupë më vonë i është dhuruar DiCaprios i një dhuratë e vendosur nga Red Granite për ta falënderuar për punën e tij në “The Wolf Of Wall Street”. Personi që e ka prodhuar këtë kupë është malazezi Jho Low.

Low është duke u hetuar për mashtrim dhe deri në përfundim të hetimit do të sekuestrohen të gjitha investimet që ai ka bërë. Tashmë DiCaprio duhet ta kthejë këtë kupë tek autoritetet sepse është pjesë e  investigimit në lidhje me mashtrimin e investimeve.

Di Caprio dhe Jho Low