PO PËRJETONI NJË NDARJE? Këto janë gjërat e papritura që do ju ndodhin më pas – AlpeGossip
PO PËRJETONI NJË NDARJE? Këto janë gjërat e papritura që do ju ndodhin më pas

PO PËRJETONI NJË NDARJE? Këto janë gjërat e papritura që do ju ndodhin më pas

Të mbash një lidhje në ditët e sotme nuk është e lehtë. Ndarja me njeriun e dashur patjetër që shkakton dhimbje dhe për disa njerëz është shumë e vështirë të kalohet.

Sipas Davida Rappaport eksperte e marrëdhënieve dhe këshilltare shpirtërore, një shok shpirti është dikush me të cilin jeni lidhur në një “nivel shumë të thellë dhe shpirtëror”. Në një farë mënyre, ata kanë për qëllim të na ndihmojnë të rritemi si individë në një nivel mendor, fizik, emocional dhe shpirtëror.

Nëse dikush është shpirti yt binjak dhe papritur ndaheni, këtu janë disa gjëra që mund të ndodhin me pas:

1 Mund të fitoni një ndjesi më të madhe të vetëbesimit.

2 Mund të gjesh një mënyrë për tu pajtuar.

3 Me njerëzit që do takoni më pas, do te ndiheni sikur po bëni diçka të gabuar.

4 Mund të bëheni miq më të mire së bashku.

5 Ju mund të vini re se ndryshimi është shumë më pak i frikshëm.

6 Mund të ndiheni më energjik se kurrë më parë.

7 Jeta juaj rregullohet vetvetiu.

Ndarja me atë që donit nuk do të jetë e lehtë, por kjo nuk do të thotë që kurrë nuk do të gjesh një lidhje aq të thellë dhe intensive sërish. Ndoshta ju keni qenë me këtë person në mënyrë që të mësoni disa gjëra, kështu që ju mund të gjeni dashurinë që meritoni.