ILVA TARE URON KRISHTLINDJET/ Gazetarja për herë të parë publikon imazhin e plotë të fëmijëve (FOTO) – AlpeGossip
ILVA TARE URON KRISHTLINDJET/ Gazetarja për herë të parë publikon imazhin e plotë të fëmijëve (FOTO)

ILVA TARE URON KRISHTLINDJET/ Gazetarja për herë të parë publikon imazhin e plotë të fëmijëve (FOTO)

Krishtlindjet erdhën dhe falë këtyre ditë festash shumë VIP-a shqiptarë kanë treguar portretet e plota të familjeve të tyre. Edhe Ilva Tare ka publikuar në ‘Instagram’ foto të festimeve bashkë me familjen e saj. Në foton e parë ka treguar 2 fëmijët, bashkë me një pjesë të ambientit të shtëpisë dhe pemën e Vitit të Ri.

Në foton e dytë, Ilva ishte me bashkëshortin e saj dhe 2 fëmijët, duke na sjellë kështu një portret të plotë të familjes.

Fotoja kishte drita të ngrohta dhe vendi dukej kudo i zbukuruar, duke iu përshtatur kështu plotësisht atmosferës së festave.