DO T'JU ZBUKUROJNË MBRËMJEN/ 20 njerëz që donin të kapnin një foto të zakonshme por përfunduan me një MREKULLI - AlpeGossip
DO T’JU ZBUKUROJNË MBRËMJEN/ 20 njerëz që donin të kapnin një foto të zakonshme por përfunduan me një MREKULLI

DO T’JU ZBUKUROJNË MBRËMJEN/ 20 njerëz që donin të kapnin një foto të zakonshme por përfunduan me një MREKULLI

Ndonjëherë ndodh të shkrepësh një foto pa dashur por ajo foto përfundon duke qenë një nga më të bukurat që ke. Sot, ne do t’ju tregojmë 20 njerëz që nuk e kishin për qëllim ti shkrepnin këto foto, por ja që ndonjëherë gjërat ndodhin spontanisht dhe dalin më mirë se ç’mendonim.

Po kapja një pamje panoramike në momentin kur stadiumi fiku dritat.

Ky zog po e ha ushqimin e tij në mënyrë shumë elegante.

Një shok i imi e shkrepi këtë padashje dhe tani kjo foto është e preferura ime.

Një tentativë e dështuar për tu arratisur nga dasma.

Kur të ecurit në ujë nuk i impresionon më njerëzit: 

Ehh, fëmija shkretë!

Kjo mace ndodhej në vendin e duhur në momentin e duhur.

”Ti japësh biçikletës është e thjeshtë”, thanë ata.

Një hajdut i rrëmbeu çantën kësaj zonjës në momentin që kjo foto u shkrep.

Qeni i shokut tim donte ta puthte atë në momentin që ai po qeshte.

Ai akoma nuk e di.

Kjo mace po shihet në 2 pasqyra në të njejtën kohë. 

Kjo foto shkakton dhimbje.

Një eklips diellor i pazakontë.

Një mik i ri.

Çdo gjë në këtë foto është perfekte!

Tentativa e saj e parë për tu hedhur me litar nuk shkoi aq mirë 

Momenti kur ky qen vendosi se nuk donte më të luante

Mmmm… Çfarë ndodhi më pas?!

Kush tha se bulldog-ët nuk mund të fluturojnë? /AlpeGossip.al

*Burimi: Bright Side