STILET E NXEHTA/ 5 pozicione që do t’iu bëjnë të bini në dashuri me SEKSIN NË VASKË (FOTO) – AlpeGossip
STILET E NXEHTA/ 5 pozicione që do t’iu bëjnë të bini në dashuri me SEKSIN NË VASKË (FOTO)

STILET E NXEHTA/ 5 pozicione që do t’iu bëjnë të bini në dashuri me SEKSIN NË VASKË (FOTO)

Seksi në vaskë është shumë… seksi krahasuar me vendet e tjera ku imagjinata juaj mund t’ju çojë. Sidoqoftë, edhe kjo gjë ka risqet e veta si infeksionet që merren nga uji, kruajtjet, irritimet e një sërë problemesh të tjera.

Dhe si mund t’i shmangim këto? Shumë e thjeshtë, praktikoni këto pozicione dhe do të jeni në rregull.

The Shark Fin

The Deep Dive

 

The Free Style

 

The Rubber Ducky

 

The Life Boat