Mendoni për një seks treshe me shoqen e ngushtë? Ja 5 pozicione që do t’iu “nderojnë” të dyjave (FOTO) – AlpeGossip
Mendoni për një seks treshe me shoqen e ngushtë? Ja 5 pozicione që do t’iu “nderojnë” të dyjave (FOTO)

Mendoni për një seks treshe me shoqen e ngushtë? Ja 5 pozicione që do t’iu “nderojnë” të dyjave (FOTO)

ëse një marrëdhënie seksuale mashkull-femër-femër është në listën e dëshirave, bëji një nder shoqes dhe merre me vete. Kur tre njerëz janë të përfshirë në një marrëdhënie seksuale, atëherë padyshim që do të ketë konfuzion dhe shumë pikëpyetje: Çfarë do bëj unë?
Në rregull, këtu ju vijmë në ndihmë ne me 5 pozicione që do t’ju “ndriçojnë” e do t’ju ndihmojnë.

1. “Vajza anash”

 

2. “Të dyja të ulura sipër”

 

3. “The Daisy Petal”

 

4. “The Chain Gang”

 

5. “Miq të ngushtë përgjithmonë!”