TAKIMI ROMANTIK MES KLEDIT DHE BEATRIX/ A ka ndjenjë mes tyre? – AlpeGossip
TAKIMI ROMANTIK MES KLEDIT DHE BEATRIX/ A ka ndjenjë mes tyre?

TAKIMI ROMANTIK MES KLEDIT DHE BEATRIX/ A ka ndjenjë mes tyre?

Një takim romantik mes Beatrix dhe Kledit ndodhi këtë javë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Kjo ka vënë në lëvizje të gjithë banorët, të cilët u ndanë në fronte tek djali dhe vajza për t’u dhënë këshilla.

“Shumë faleminderit Arbana për surprizën, ishte e vështirë për të zgjedhur sepse gjithë gocat janë shumë të mira”, tha Kledi.

“E dija që do të më zgjidhte mua, isha pak në siklet normal se është një gjë që nuk e bëj shumë shpesh, sidomos kohët e fundit”, tha Beatrix.

“Kledi është djalë i mrekullueshëm, është shumë xhentëllmen. Por në momentin që dua të krijoj diçka është një gjë që ma bën bam, kur e shoh që nuk mund të jetë më shumë se shoqëri e ngushtë, prandaj ika ashtu”, Kledi.