POZICIONI I SEKSIT QË TË GJITHË BËNIO PË KRISHTLINDJE/ Dhe e keni një arsye (FOTO) – AlpeGossip
POZICIONI I SEKSIT QË TË GJITHË BËNIO PË KRISHTLINDJE/ Dhe e keni një arsye (FOTO)

POZICIONI I SEKSIT QË TË GJITHË BËNIO PË KRISHTLINDJE/ Dhe e keni një arsye (FOTO)

Teksa numërimi mbrapsht deri në Krishtlindje ka nisur, mund të jetë e vështirë të gjesh kohën ose hapësirën për të qenë intime me partnerin.

Sezoni festiv ka nisur, që do të thotë që ne do të shpenzojmë shumë kohë rreth familjes dhe miqve tanë.

Për fat të keq për çiftet, kjo mund të thotë se është e vështirë të kapësh një çast për të bërë seks.

Dhe për disa, frika se mos kapën i lë pa seks.

Një sondazh zbuloi se si britanikët ndryshonin zakonet e tyre seksuale gjatë periudhës së Krishtlindjes.

Studiuesit në “ONE Condoms” intervistuan 2.000 burra dhe gra para se të përpilonin rezultatet.

Në vend që të bënin aventura në dhomën e gjumit, pjesëmarrësit pranuan se ata kanë ndryshuar pozicionet për të mbajtur nivelin e zhurmës në minimum.

Për të shmangur zbulimin, 30% vendosën të zgjedhin në seks këto ditë: Pozicionin e lugës (që është ai më poshtë në foto), në vend të pozicioneve të preferuara si Misionari, Stili i qenit dhe Femra sipër