Ardit Gjebrea në Spanjë, një shqiptar po na bën të gjithëve krenarë në skenën botërore – AlpeGossip
Ardit Gjebrea në Spanjë, një shqiptar po na bën të gjithëve krenarë në skenën botërore

Ardit Gjebrea në Spanjë, një shqiptar po na bën të gjithëve krenarë në skenën botërore

Moderatori i njohur Ardit Gjebrea me anë të nëj publikimi ka treguar se gjendet në Barcelonë dhe ka një arsye të fortë pse ndodhet atje.
Teatri më i madh në Barcelonë, ‘Gran Teatre de Liceu’ pas 32 vitesh ka vendosur përsëri në skenë operan ‘Romeo dhe Zhuljeta’.

Një nga arsyet kryesore dhe që na bën të gjithëve krenarë se rolin e Romeos e lluan tenori i njohur shqiptar, Saimir Pirgu.

‘Në Barcelonë për një event botëror!Pas 32 vitesh, përsëri në skenë Opera “Romeo et Juliette” në teatrin e operas Gran Teatre de Liceu . Romeo – Saimir Pirgu!Drejtpërdrejt në transmetim – 349 kinema në 16 shtete të botës.Jo vetëm mediat në Spanjë, por edhe kanali tv Euronews i kanë dedikuar tenorit shqiptar suksesin e një ndër tenorëve më të mirë në botë sot!Krenar për ty Saimir Pirgu!

” Shkruan moderatori në publikimin e tij.”