KOKËN PLOT DHE XHEPAT BOSH/ Ja mosha kur bëjmë shpenzimet më të mëdha – AlpeGossip
KOKËN PLOT DHE XHEPAT BOSH/ Ja mosha kur bëjmë shpenzimet më të mëdha

KOKËN PLOT DHE XHEPAT BOSH/ Ja mosha kur bëjmë shpenzimet më të mëdha

Martesa, muaji i mjaltit, fëmijët – të gjitha janë të kushtueshme.

Nëse ndonjëherë keni ndjerë se jeta nuk mund të bëhet më e shtrenjtë, atëherë keni lajme të këqija.

Sipas një studimi të kryer nga kompania ClearScore, ka një vit në jetë kur jeni më të prirur për të shpenzuar para – dhe kjo është kur mbushni 31 vjet, shkruan Independent.

Në këtë moshë filloni të mos ndjeheni si një i ri, pra me 31 vjet jetë hyni në pjekuri solide, çka ju bën të shqyrtoni sesa para keni për të shpenzuar.

31-shi në Britaninë e Madhe lidhet edhe me shumë martesa – gjë që llogarit edhe arsyen e shpenzimeve të mëdha