PRIMTIME KAFSHËSH DHE KOMBINIME TË GUXIMSHMEE/ Trendet e thonjve të kësaj vere – AlpeGossip
PRIMTIME KAFSHËSH DHE KOMBINIME TË GUXIMSHMEE/ Trendet e thonjve të kësaj vere

PRIMTIME KAFSHËSH DHE KOMBINIME TË GUXIMSHMEE/ Trendet e thonjve të kësaj vere

Përzierjet e ngjyrave dhe imitime të lëkurës së kafshëve janë disa nga trendet e thonjve për këtë verë.

Ju mund të zgjidhni kafshët e preferuar dhe vizatimet, që nuk janë të njëjta, do t’ju bëjnë të dukeni më unike.

E mendonit më parë: modele të thonjve, me printime lope. Është punim i gjallë, modern, gati për verë. Papërsosmëritë në pikturat që do t’ju bëjë estetistja do ta bëjnë akoma më interesante.
Po ashtu, përzierja e ngjyrave me tone të ngjashme apo që kontrastojnë njëra-tjetrën janë në modë këtë verë.