PROVOJENI! Po i gjetët këto figura, s’ju ka lodhur fare karantinimi! – AlpeGossip
PROVOJENI! Po i gjetët këto figura, s’ju ka lodhur fare karantinimi!

PROVOJENI! Po i gjetët këto figura, s’ju ka lodhur fare karantinimi!

E dimë që u lodhët pak nga karantinimi, prandaj harrojeni dhe mendjen këtu. Keni punë për të bërë nëse doni të vërtetoni që truri juaj është akoma i freskët! Fotot më poshtë fshehin të gjitha një “mister” dhe ju duhet t’i zgjidhni. Tani! Kjo lojë këshillohet të luhet edhe familjarisht për ta ndjerë më shumë adrenalinën.

1. Në mesin e kafshëve që po shijojnë një ditë pranvere, është edhe një bletë. Ku ndodhet bleta do ta gjeni ju!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

2. Në këtë botë kërpudhash, fshihet një miush i vogël.

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

E gjetët?

3. Ku ndodhet zogu i pulës?

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

4. Jeni përpara një bote me akullore, por na lini t’ju themi se mes tyre ka një lëpirëse.

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

5. Njëri nga këta tigra s’ka binjakë. E gjeni dot kush është ndryshe?

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

6. Aty, midis arushëve panda ka një top futbolli. Duhet ta gjeni se s’bën!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

Me shpresën që u përpoqët vetë, po jua japim dhe përgjigjet e sakta!

#1. Ja ku është bleta!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

#2. Miushi është këtu!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

#3. Ja zogu!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

#4. Lëpirësen duhet ta kishit gjetur vetë!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

#5. Tigri unik!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!

#6. Topi u gjet!

Po i gjetët këto figura, s'ju ka lodhur fare karantinimi!