PYETJA QË MUNDON VAJZAT/ Nëse i dashuri u thotë këto fjalë në shtrat, është i duhuri - AlpeGossip
PYETJA QË MUNDON VAJZAT/ Nëse i dashuri u thotë këto fjalë në shtrat, është i duhuri

PYETJA QË MUNDON VAJZAT/ Nëse i dashuri u thotë këto fjalë në shtrat, është i duhuri

Të gjitha vajzat i mundon pyetja “A është ai i duhuri?” E për të thënë të vërtetën kjo është një pyetje që i mundon të gjitha vajzat. Sipas psikologëve ndoshta nuk ka ndonjë metodë të saktë për ta kuptuar nëse e keni gjetur partnerin e jetës, por nëse ai ju thotë disa fjalë gjatë kohës që kryeni aktin seksual është i duhuri, nëse jo ndoshta duhet të nisni të kërkoni sërisht. Por cilat janë këto fjalë?

1. “Unë ndjej….” Nëse ai ju thotë gjatë kohës që kryeni marrëdhënie se ndjen për ju dhe ju do pafund atëherë, kjo është një shenjë e mirë.

2. “Faleminderit” Nëse ai shpreh mirënjohjen që ka për ju do të thotë që ju do shumë. Pa mirënjohje, pa ndonjë ‘faleminderit’ herë pas here, nuk do të ndiheni e vlerësuar. Nëse ai nuk jua tregon se sa mirënjohës është që ju jeni në krah të tij, atëherë është një narcist.

3. “Je e mahnitshme” Çdo njeriu i nevojiten komplimentet herë pas here. Nëse ai ju thotë se ju jeni e mahnitshme gjatë kohë, që jeni në shtrat atëherë është kokë e këmbë i dashruar pas jush. Këto fjalë tregojnë se komunikimi është shumë i rëndësishëm dhe se nëse ua thotë këto fjalë do të thotë se keni gjetur njeriun e duhur.