“QERSHIA MBI TORTË”/ Çantat më “in” që kompletojnë më së miri çdo veshje – AlpeGossip
“QERSHIA MBI TORTË”/ Çantat më “in” që kompletojnë më së miri çdo veshje

“QERSHIA MBI TORTË”/ Çantat më “in” që kompletojnë më së miri çdo veshje

Çantat janë “qershia mbi tortë” në një veshje të caktuar dhe prandaj ne gjithnjë duhet të tregojmë një kujdes të veçantë ndaj tyre.

E dini cilat janë çantat më “in”?

Në fotot në vijim gjenden të gjitha çantat të cilat do të kompletojnë më së miri veshjen tuaj dhe që janë mjaft trendy.

Ju ftojmë që t’ju hidhni një sy dhe të bëni një përzgjedhje që i përshtatet stilit dhe pamjes suaj…