RËNDËSIA E DETAJEVE NË PAMJEN TUAJ/ Këta janë 6 aksesorët që ju duhen patjetër këtë sezon – AlpeGossip
RËNDËSIA E DETAJEVE NË PAMJEN TUAJ/ Këta janë 6 aksesorët që ju duhen patjetër këtë sezon

RËNDËSIA E DETAJEVE NË PAMJEN TUAJ/ Këta janë 6 aksesorët që ju duhen patjetër këtë sezon

Është e kotë të flasim për rëndësinë e aksesorëve – qershia mbi tortë e veshjeve. Trendet e këtij sezoni janë shumë gjëra, përveçse të mërzitshëm – kanë ngjyra, shkëlqim dhe një dozë të lehtë nostalgjie, pasi duken si një kthim pas në fëmijëri.

1 – Vathët gold

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

2 – Varëset e gjata me pllakë rrethore – detaje lulesh, shkrime, shenja horoskopi, simbole etj.

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

3 – Aksesorë me rruaza për kyçin e këmbës

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

4 – Aksesorët me shumë ngjyra

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

5 – Unazat e mëdha

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

6 – Unazat me zemra

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë

Magjia e detajeve: 6 aksesorë që ju duhen patjetër këtë