BENIADA PËRSHËNDET PESHKATARËT E SHQIPËRISË/ Iliri dhe Arjola shkrihen gazit (VIDEO) – AlpeGossip
BENIADA PËRSHËNDET PESHKATARËT E SHQIPËRISË/ Iliri dhe Arjola shkrihen gazit (VIDEO)

BENIADA PËRSHËNDET PESHKATARËT E SHQIPËRISË/ Iliri dhe Arjola shkrihen gazit (VIDEO)

Beniada me veçantinë që e karakterizon ka përshëndetur të gjithë peshkatarët në Shqipëri, ndërsa po merrnin rreze dielli me Ilirin dhe Arjolën.

Iliri e ka mësuar, pasi ajo nuk e dinte se çfarë do të thoshte peshkimi me kallama.

Mes të qeshurash prej mënyrës së të shqiptuarit të fjalëve, sërish Beniada ia ka dalë ta bëjë përshëndetjen.

Beniada: Përshëndesim të gjithë peshkatarët e Shqipërisë në veçanti peshkatarët e Tiranës…

Iliri: Ata me kalloma.

Beniada: Jo ata peshkatarët profesionistë, por ata si iliri që gjuajnë peshk me kaloma,

Iliri: Me kaloma hahahah.

Beniada: Nuk e di si është kallomi, por gjëja më e rëndësishme është që pasi t’i kapmi ti lini të notojnë prap në ujë.

Iliri: Duhet të thuash qëllofshi peshq

Beniada: Shpresoj që ju qëllofshi peshq.