Seksi oral/ Djemtë rrëfejnë ndjesitë e tyre: Është një egoizëm… – AlpeGossip
Seksi oral/  Djemtë rrëfejnë ndjesitë e tyre:  Është një egoizëm…

Seksi oral/ Djemtë rrëfejnë ndjesitë e tyre: Është një egoizëm…

1) “Më duket njësoj si seksi normal. Ndjesia është e njëjtë, përveç faktit që në këtë rast femra ka kontrollin më të madh, gjë që e bën aktin më të nxehtë”.

2) “E njëjta gjë si të bësh seks me një vaginë, por që ka gjuhë”.

3) “Mund të përfshihesh në këtë lloj akti më shumë se në seksin normal, për faktin se nuk duhet të bësh asgjë veçse ta shijosh. Kur bën seks duhet të fokusohesh shumë edhe te partneri, jo vetëm te vetja. Seksi oral është një egoizëm vërtet i bukur”.
4) “Reagimi i parë që më vjen në mendje është: “Oh, dreqin, kështu po!”

5) “Mund të them që fizikisht, aftësia e femrës për të kontrolluar shpejtësinë, presionin dhe zonat e prekjes e bën aktin të mrekullueshëm. Për sa i përket anës psikologjike, vetë ideja që partnerja është e fokusuar totalisht në kënaqësinë tënde të çmend”.

6) “Seksi oral? Mendoj se është një nga gjërat më të bukura që mund t’i bëjnë një mashkulli gjatë jetës së tij. Gjendesh në një pozicion “pushteti” mbi vajzën dhe thjesht të duhet të shijosh shfaqjen. Ndjesia është fantastike dhe të kënaq në një mënyrë që seksi nuk mundet”.

7) “Seksi oral është pothuajse e njëjta gjë si seksi normal, veçse në vend që të shohësh penisin brenda vaginës, e sheh në gojën e partneres, gjë që e bën këtë akt të paparë”.

8) “Nuk mund ta përshkruaj me fjalë se si më bën të ndihem, por mund të them ndryshe nga “mënyra” që shfaqet në filmat porno”.

9) “Eksperienca ime e parë me seksin oral ishte… si të them, jo shumë e bukur. Kur krahas kënaqësisë provon edhe forcën e dhëmbëve magjia prishet. Kjo gjë ende sot më jep ankth”.

10) “Mendoj se çfarë e bën special seksin oral është kontakti i syve. Sigurisht që ka plot gjëra të tjera që të kënaqin, por kur partnerja të shikon teksa po të kënaq, është thjesht çmenduri