Shakohoxha mund të bjerë në Kurthin e Piter Panit dhe është koha të mësojmë ato që s’i dimë – AlpeGossip
Shakohoxha mund të bjerë në Kurthin e Piter Panit dhe është koha të mësojmë ato që s’i dimë

Shakohoxha mund të bjerë në Kurthin e Piter Panit dhe është koha të mësojmë ato që s’i dimë

Nëse gjatë këtyre ditëve dikush shfaqet pranë Verës dhe Alketës, atëherë diçka kurdiset. Dritan Shakohoxha është ulur këmbëkryq për kafen e mëngjesit me producenten dhe prezantuesen e programit “Në Kurthin e Piter Panit” dhe me siguri do të bjerë edhe ai në kurth, pra do të jetë pjesë e emisionit. Veç atyre intervistave që kanë lidhje me ndeshjet, sportin, Shakohoxha s`para ka folur për pjesën personale. Kështu që përpara fëmijëve do ishte vendi i duhur për të na treguar më shumë për dy djemtë e tij dhe bashkëshorten.

Alketa s`ka thënë asgjë, thjesht ka postuar foton, por ne i ngritëm antenat për të kuptuar diçka më shumë.