SHIHEN SI “MJESHTRA NË DHOMË”/ Femrat e bardha preferojnë të bëjnë seks me meshkujt me ngjyrë – AlpeGossip
SHIHEN SI “MJESHTRA NË DHOMË”/ Femrat e bardha preferojnë të bëjnë seks me meshkujt me ngjyrë

SHIHEN SI “MJESHTRA NË DHOMË”/ Femrat e bardha preferojnë të bëjnë seks me meshkujt me ngjyrë

Një studim i fundit thotë se vetëm 13 për qind e femrave kanë thënë se do të martoheshin dhe do të krijonin familje me një mashkull me ngjyrë. Nga 800 femrat e përfshirë në studim, 87 për qind e tyre kanë pranuar se kanë ëndërruar duke pasur seks në treshe me meshkuj me ngjyrë.

Është interesante dallimi mes numrit të femrave të bardha të cilat duan të bëjnë seks me meshkuj me ngjyrë kundër femrave të cilët duan të martohen me meshkuj me ngjyrë. Pra, ky studim tregon se ende ekziston racizmi në këto çështje.

Meshkujt me ngjyrë shihen si mjeshtër seksual në dhomë, por fatkeqësisht jo në familje.

Pra, kur është fjala për seks, femrat më parë do të preferonin një mashkull me ngjyrë, ndërsa për familje kërkojnë meshkuj të racës së tyre.