SI JENI NË SHTRAT? Njihuni me karakteristikat seksuale sipas muajit të lindjes – AlpeGossip
SI JENI NË SHTRAT? Njihuni me karakteristikat seksuale sipas muajit të lindjes

SI JENI NË SHTRAT? Njihuni me karakteristikat seksuale sipas muajit të lindjes

Cilat janë karakteristikat tuaja kur bëhet fjalë për seksin? Mësojeni këtë sipas muajit të lindjes.

Janar

Këmbëngulës kur është i interesuar. Mund të “shpëtoni” disi në fantazi. E keni të vështirë të relaksoheni, por jepni kënaqësi të madhe.

Shkurt

Aventurierët në shtrat. I pasionuar. Emocionalisht i largët.

Mars

Mund ta kaloni gjithë ditën në shtrat. Ju e doni seksin shpirtëror dhe thelbësor. Ju pëlqen të jeni intim. Ata thonë se ju jeni perëndi të vërtetë të seksit.

Prill

Askush nuk mund t’ju mundë kur partneri juaj është i duhuri për ju. Ju jepni të gjithë energjinë tuaj në shtrat. Por, partneri juaj mund të mërzitet shumë shpejt.

Maj

I pangopur në shtrat. Nëse mundeni, do të bënit seks çdo ditë. Ju pëlqen të eksperimentoni.

Qershor

Ju vazhdoni të provoni poza të reja. Ju pëlqejnë bisedat e “pista” gjatë seksit. Jeni shumë intensive në shtrat.

Korrik

Për të bërë seks të mirë, duhet të jeni thellësisht të lidhur emocionalisht. Ju pëlqen të kënaqni të tjerët.

Gusht

Në shtrat, ju jeni ose jashtëzakonisht egoist ose shumë bujar. Nuk ju pëlqen t’ju thonë se çfarë të bëni. Ju pëlqen të provoni veten.

Shtator

I pasionuar. Ju pëlqen të provoni gjëra të reja. Mund ta keni më të vështirë të relaksoheni, por kur jeni në formë “shkëlqeni dhe digjeni”.

Tetor

Nuk ju pëlqen të nxitoni. Ju jeni të shkëlqyer në joshje. Ju pëlqen një ritëm i lehtë dhe romantik.

Nëntor

Poseduese. Ju pëlqen të eksperimentoni. Ju pëlqen kur dikush ju bën të ndiheni të veçantë.

Dhjetor

Krijues. Ju pëlqen të luani role gjatë seksit. Argëtim. E keni të vështirë të lidheni emocionalisht.