Si ti eliminoni fibromat shpejt dhe në mënyrë natyrale/ Vetëm me këtë përbërës - AlpeGossip
Si ti eliminoni fibromat shpejt dhe në mënyrë natyrale/ Vetëm me këtë përbërës

Si ti eliminoni fibromat shpejt dhe në mënyrë natyrale/ Vetëm me këtë përbërës

Fibromat janë disa rritje mbi lëkurë, gjatësia e të cilave mund të shkojë nga një milimetër deri në një centimetër. Zakonisht kanë të njëjtën ngjyrë si pjesa tjetër e lëkurës, por mund të kenë edhe ngjyrë më të hapur. Por fatmirësisht ka një zgjidhje edhe për to.

E kemi fjalën për uthullën e mollës.

Por si ta përdorim uthullën e mollës për të eliminuar fibromat?

Përdorimi i kësaj uthulle është një ndër kurat më të mira të realizuara në kushtet e shtëpisë. Thelbi qendron tek përmbajtja acide që molla ka. Kini kujdes mos ta përdorni atë pranë syve pasi mund ti irritoni.

Fillimisht lani me kujdes zonat ku ndodhen Fibromat me ujë e sapun. Më pas, me anë të një pambuku të lyer me uthullën e mollës, aplikojeni në zonën ku dëshironi të hiqni fibromat. Zonën e lyer me uthull, lidheni me një fasho të cilën e hiqni pas një 1-2 orësh.

Në fillim, fibroma do të marrë një ngjyrë të errët. Më pas do të thahet. Dhe në fund do të bjerë!