“Të dua por duhet të biesh në peshë”/ Historia e djalit që detyroi të dashurën të firmosë një kontratë “dobësimi” – AlpeGossip
“Të dua por duhet të biesh në peshë”/ Historia e djalit që detyroi të dashurën të firmosë një kontratë “dobësimi”

“Të dua por duhet të biesh në peshë”/ Historia e djalit që detyroi të dashurën të firmosë një kontratë “dobësimi”

Duket pak poshtëruese por kjo është historia e vërtetë e një djali që kishte një lidhje 6 mujore me një grua dhe i ka dërguar një kontratë “dobësimi” që duhej firmosur përpara se ti propozonte asaj për fejesë.Ai i kërkontë një rënie peshe reth 45 kg në mënyrë të tillë që ai ti blinte një unazë fejese. Në një pjesë te kontratës shkruhej: “Qëllimi i kësaj nuk është që e dashura ime të ndihet keq por një mënyrë që ajo të reagoj. Dashuria ime për të nuk vihet në dyshim por duhet me patjetër të respektohet kjo kontratë që unë ti propozoj për martesë.”
Një koleg i punës së gruas e ka shpërndarë këtë fotografi të kontratës në shumë grupe në facebook duke sqaruar që kjo ishte kundra dëshirës së saj. Ndërsa komentet të ndryshme në zyrë ishin: ” Une do ta haja kontratën në syrin e tij”, ” Une do te humbisja dyfshin e peshës vetëm për inat ndaj tij”