Të kryesh marrëdhënie seksuale çdo ditë. Autorja Gibbons rrëfen përvojën e saj dhe tregon se diçka e mirë ndodh – AlpeGossip
Të kryesh marrëdhënie seksuale çdo ditë. Autorja Gibbons rrëfen përvojën e saj dhe tregon se diçka e mirë ndodh

Të kryesh marrëdhënie seksuale çdo ditë. Autorja Gibbons rrëfen përvojën e saj dhe tregon se diçka e mirë ndodh

Diçka e mirë ndodh nëse kryen marrëdhënie seksuale çdo ditë. Këtë ka treguar autorja amerikane Brittany Gibbons e cila ka shkruar edhe një libër të njohur: Fat Girl Walking, e cila thotë se e ka praktikuar për një vit rresht pasi ndoqi këshillat e ekspertëve të seksit dhe tani thotë se ajo që ndodhur me trupin dhe mendjen e saj është thjesht mahnitëse. “Jo vetëm që ndihem mirë me trupin pasi kisha komplekse të mëdha aq sa nuk shihesha para pasqyerës, por jam shumë më e qetë psikologjikisht dhe kam mësuar se si të kem një komunikim më të mirë me partnerin tim”. Por Brittany thotë se problem më i madh i grave të sotme është kompleksi me trupin e tyre, çka i bën ata më të ndrojtura kur vjen puna tek marrëdhëniet seksuale.

“Interneti sjell një mori fotosh perfekte, të punuara me fotoshop dhe kjo bën që gratë të ndihen të pasigurta. Por me një veshje të bukur dhe me besim tek vetja çdo gjë do të shkojë më së miri”. Autorja shkon se nuk ka asgjë të habitshme nëse kryen marrëdhënie çdo ditë, përveçse rrit besimin tek vetja dhe krijon një marrëdhënie të konsdoliduar dhe plot dashuri me partnerin.