TË PËRDORË DUART E SAJ/ Pozicioni që mund ti ofrojë partneres orgazma, funksionon çdo herë – AlpeGossip
TË PËRDORË DUART E SAJ/ Pozicioni që mund ti ofrojë partneres orgazma, funksionon çdo herë

TË PËRDORË DUART E SAJ/ Pozicioni që mund ti ofrojë partneres orgazma, funksionon çdo herë

Një nga përfitimet e shumta të të qënit grua është të kesh aftësinë të arrish një orgazmë të shumëfishtë.

Një orgazmë e shumëfishtë ndodh kur jeni të afta të keni më shumë se një orgazëm gjatë një periudhe të vetme të aktivitetit seksual.

Dr. Jessica O’Reilly, krijuese e videove të serisë “Sexual Pro Series”, tha për Daily Star Online se “orgazmat e shumëfishta për gratë vijnë në shumë forma; disa gra kanë disa orgazma në një rresht pa u rikthyer në fazat e hershme të zgjimit seksual dhe të tjerat kanë një seri e organeve më pak intensive”.

Dr. Jess gjithashtu zbuloi se ai ka një pozicion seksual të veçantë që mund t’i garantojë orgazmë grave herë pas here: “Cowgirl” në anën e kundërt.

Ajo zbuloi se çdo pozicion që lejon gruan të përdorë duart e saj ose një lodër për të kontrolluar stimulimin mund të funksionojë për arritjen e shumë orgazmave