“TEKNIKA”/ Çiftet janë të dashuruar me pozicionin e seksit “Big Bend” – AlpeGossip
“TEKNIKA”/ Çiftet janë të dashuruar me pozicionin e seksit “Big Bend”

“TEKNIKA”/ Çiftet janë të dashuruar me pozicionin e seksit “Big Bend”

Duke kërkuar për disa pozicione të çuditshme për të provuar në shtrat? Ja pse çiftet po shijojnë pozicionin e seksit Big Bend në këtë moment.
Duke kërkuar për të rritur ngrohjen në dhomë gjumi këtë dimër?

Ka shumë mënyra për ta mbajtur shkëndijën të gjallë në vitin e ri.

Eksperimentimi me pozicione të ndryshme seksuale është një nga mënyrat më të mira për të ndezur pasionin me partnerin tuaj, transmeton lajmi.net.

Ja një teknikë që mund t’ju ndihmojë të filloni 2019 me një “zhurmë” në shtrat.

Çiftet këshillohen që Big Bend të provojnë këtë janar.

Ashtu si pozicioni i spooning, ajo përfshin gratë duke i kthyer shpinën partnerit në shtrat.

Duart e partnerit duhet të vendosen mbi ju dhe t’ju shtrëngojnë deri sa seksi duhet të jetë i ngadalshëm.