Thonjtë që s’kanë lidhje me njëri-tjetrin janë TRENDI i momentit në “Instagram” (FOTO+VIDEO) – AlpeGossip
Thonjtë që s’kanë lidhje me njëri-tjetrin janë TRENDI i momentit në “Instagram” (FOTO+VIDEO)

Thonjtë që s’kanë lidhje me njëri-tjetrin janë TRENDI i momentit në “Instagram” (FOTO+VIDEO)

Kur dëgjon tokfjalëshin “thonj që s’kanë lidhje me njërit-tjetrin,” në mendje të vjen një dorë e punuar nga një 5-vjeçar që s’ka prekur kurrë furçë manikyri me dorë, por dizenjot që do t’ju tregojmë më poshtë janë diçka krejt tjetër. Ngjajnë bukur!

I vetmi problem qëndron tek zgjedhja. Një ngjyrë mezi zgjidhet, po pesë? Estetistët rekomandojnë pesë ngjyra brenda të njëjtës familje tonaliteti, si për shembull lejla me tonalitete gri. Sidoqoftë, kur vjen puna te ky trend, rregullat dalin nga dritarja dhe rekomandimet nga dera.

U frymëzoshi!