Transformimi i 38-vjeçarit, që për tetë javë shndërroi masën yndyrorë në muskuj (FOTO) – AlpeGossip
Transformimi i 38-vjeçarit, që për tetë javë shndërroi masën yndyrorë në muskuj (FOTO)

Transformimi i 38-vjeçarit, që për tetë javë shndërroi masën yndyrorë në muskuj (FOTO)

Një baba ka folur për përvojën e tij gjatë kohës sa ishte në mbipeshë, e deri te momenti kur për tetë javë arriti të fitojë linjat trupore që i kishte ëndërruar gjithmonë – dhe atë pa ndihmën e trajnerit personal.
Jon Lipsey, 37-vjeç, kryeredaktor i revistës për meshkuj Fitness, i është nënshtruar një programi 56 ditorë për të shndërruar masën yndyrore në muskuj, transmeton Telegrafi.

Ai fillimisht hoqi dorë nga alkooli, ushqimet e yndyrshme, duke i zëvendësuar me ushtrime në palestër dhe ushqim të shëndetshëm, që edhe i mundësuan të humb mbi 10 kilogramë dhe të zhduk masën yndyrore rreth barkut.

Transformimin e tij e ka shpjeguar në detaje në librin e ri të botuar, ku ka pranuar se pa trajner personal dhe ushqime të shtrenjta, arriti të fitoi epitetin e një “super mashkulli”.