TRENDI I FUNDIT/ Ju prezantojmë me mënyrën e re të mbajtjes së çantës (FOTO) – AlpeGossip
TRENDI I FUNDIT/ Ju prezantojmë me mënyrën e re të mbajtjes së çantës (FOTO)

TRENDI I FUNDIT/ Ju prezantojmë me mënyrën e re të mbajtjes së çantës (FOTO)

Për ta bërë edhe më të përsosur sfilatën e tij të Channel, Karl Lagerfeld propozoi një mënyrë tjetër për të mbajtur çantat: duke i dyfishuar ato!

 

 

Pse të mbash një çantë, kur mund të mbash 2 të tilla dhe t’i vendosësh gjithë stil?

 

Madje në sfilatën e fundit, marka e modës së lartë na tregoi se mund të mbajmë edhe një palë këpucë rezervë dhe t’i vendosim tek rripi i  çantës.

Ose mund ta kombinoni kështu me rripin e mesit…

Në fakt, një palë këpucë që varen në rripin e një çantë Channel, duken të frikshme, por ideja e mbajtjes së dy çantave (çfarëdo qofshin ato), është trendi i fundit i modës, kështu që konsiderojeni!