UNAZAT MË TË FAMSHME TË FEJESËS DO TË DUKEN KËSHTU/ Ja 4 trendet e reja të 2019-ës (FOTO) – AlpeGossip
UNAZAT MË TË FAMSHME TË FEJESËS DO TË DUKEN KËSHTU/ Ja 4 trendet e reja të 2019-ës (FOTO)

UNAZAT MË TË FAMSHME TË FEJESËS DO TË DUKEN KËSHTU/ Ja 4 trendet e reja të 2019-ës (FOTO)

1. Gurat e çmuar me ngjyra

Nëse doni të jeni të veçantë dhe shumë ndryshe nga çfarë shihni rreth e qark, gurët e çmuar me ngjyra do t’ju nderojnë.

2. Dizajnet vintage

Sa klasike aq edhe moderne. Materiali i mirë është çfarë ka vlerë në fund të ditës.

3. Unazat me prerje në formë dardhe

Unazat në këtë lloj forme po bëhen gjithnjë edhe më të famshme. Rozë gold ose jo, e zgjidhni ju!

4. Diamant i kombinuar me perla.

 

Kur thjeshtësia takohet me glamurin, rezultati është kjo unazë. Ose kjo.