VAJZA! Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas izolimit – AlpeGossip
VAJZA! Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas izolimit

VAJZA! Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas izolimit

Kanë kaluar katër javë? Katër vjet? Pafund orë që nga momenti që u mbyllëm në shtëpi dhe hoqëm dorë nga jeta me të cilin ishim mësuar. Kujdesi për veten, thonj, flokë, grim, trajtime, lazer, dyll etj. etj. u lanë pezull për një moment të dytë. Nuk i dihet kur do të vijë ky moment, por kur të vijë, do jemi gati. Le të fantazojmë për thonjtë që do i tregojmë estetistes pasi ta përqafojmë në përfundim të izolimit.

Vija artistike

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

French tip i dyfishtë

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Kafe vibrante

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Detaje minimaliste

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Tone kremoze

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

French tip mikro

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Detaje maksimaliste

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Print si lëkurë kafshësh

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

E verdhë pastel

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Materiale të miksuara

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Metalike

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Manikyr që s’duket

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Maja me perla

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas

Ngjyrë matte

Le të fantazojmë për thonjtë që do bëjmë pas