VËMËNDJE GOCA/ 3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë verës – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA/ 3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë verës

VËMËNDJE GOCA/ 3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë verës

Vera është një nga stinët më sfiduese për flokët. Nuk ka rëndësi ç’lloj floku ke, i nxehti vjen me problemet e veta që reflektohen dukshëm. Yndyrosja e shpejtë prej vapës, flokë të ngjitur, zero volum e shumë disavantazhe të tjera mund të reduktohen nëse mësoni ca hile.

Çfarë do të shihni në vijim do t’ju ndihmojë gjatë gjithë verës, por në veçanti gjatë ditëve të gjata të plazhit.

1. Për 5 minuta bëni ondet e plazhit.

3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë

Pasi t’i keni rrotulluar flokët fiks si në foto dhe t’i keni bërë me spray-n tuaj të preferuar, merrni një tharëse, ndajini flokët në sektorë më të vegjël dhe mbajini ashtu derisa të thahen plotësisht.

Rezultati do të jetë ky:

3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë

2. Si të shpëtoni nga flokët e besdisshëm që dalin këtu:

3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë

Ka ditë të këqija kur disa qime thjesht nuk duan të rrijnë në vendin e tyre sa për të të prishur ty humorin. Mund të bëjmë diçka! Merrni një furçë të cilën nuk do ta përdorni më për në fytyrë, bëjni me spray fiksues për flokët dhe aplikojeni si në foto.

3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë

Vetëm kujdes mos ushtroni shumë presion mbi to në mënyrë që të mos krijojnë idenë e flokëve të ngjitur.

3. Bishti më i thjeshtë në botë

3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë

Kur doni të shmangni kapset apo i keni harruar ato diku, mund ta zgjidhni kështu.

3 hile që na duhen të gjithave për flokët gjatë

Burimi: Pop Sugar