AKSESORI I VITEVE 80/ Këto janë çantat më trend dhe “MUST” të vjeshtës (FOTO) – AlpeGossip
AKSESORI I VITEVE 80/ Këto janë çantat më trend dhe “MUST” të vjeshtës (FOTO)

AKSESORI I VITEVE 80/ Këto janë çantat më trend dhe “MUST” të vjeshtës (FOTO)

Çantat janë një ndër aksesorët më të rëndësishëm për pamjen tonë. Trendi më i ri i dhe i çuditshëm i janë çantat e brezit të cilat janë kthyer në një “must have” i vjeshtës. 

Ngjyrat të cilat janë më “chic” janë nuancat e  forta të cilat do të jenë prezent gjatë gjithë dimrit të cilat janë në forma të ndryshme gjeometrike. Këto modelesh çantash përveç praktive  janë shumë të pështatshme për në mbrëmje.

Ne iu njohim me disa prej fromave dhe ngjyrave ideale për këtë sezon vjeshte dhe mos harroni goca që është një ndër aksesorët “must”.