Për vetëm 10 minuta: Drejtoni këmbët me 7 ushtrime të thjeshta! (VIDEO) – AlpeGossip
Për vetëm 10 minuta: Drejtoni këmbët me 7 ushtrime të thjeshta! (VIDEO)

Për vetëm 10 minuta: Drejtoni këmbët me 7 ushtrime të thjeshta! (VIDEO)

Llojet e këmbëve janë të ndryshme, por që zakonisht ndahen në 4 kategori si në foton e mëposhtme.

Struktura kockore dhe struktura e muskujve s’është e njëjtë tek gjithë njerëzit, mirëpo jo çdo grua ndihet rehat me formën e këmbëve.

Ndaj në vijim po ju paraqesim nje video, e cila përmban 7 lloje ushtrimesh të përshtashme për rregullimin e gjunjve, eleminimin e dhjamit dhe rimodelimin e strukturës së këmbëve. Për një ide më të qartë, ndiqni videon e mëposhtme.