VËMËNDJE GOCA/ 7 kombinime të xhinseve të bardha që duken yll në këto ditë të ngrohta – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA/ 7 kombinime të xhinseve të bardha që duken yll në këto ditë të ngrohta

VËMËNDJE GOCA/ 7 kombinime të xhinseve të bardha që duken yll në këto ditë të ngrohta

Për shkak të pandemisë, le të themi se e patëm më të thjeshtë të eksperimentonim me stilin personal, megjithatë ka disa veshje të cilat qëndrojnë gjithmonë. Xhinset e bardha janë një prej tyre.

Ditë më të ngrohta na presin dhe xhinset e bardha mund të jenë elementi kryesor i kombinimeve tona. Ja disa shembuj që duhet t’i shihni:

Guxoni me disa “shtresa” – bluzë, xhaketë, një pulovër e hedhur supeve

7 mënyra si të vishni xhinset e bardha tani që po ngrohet koha

Kombinojini me një ngjyrë të fortë

7 mënyra si të vishni xhinset e bardha tani që po ngrohet koha

Xhinse + xhaketë

7 mënyra si të vishni xhinset e bardha tani që po ngrohet koha

Mund t’i vishni gjithashtu me një bluzë që zbulon pak barkun

7 mënyra si të vishni xhinset e bardha tani që po ngrohet koha

Ose me një bluzë që bie në sy

7 mënyra si të vishni xhinset e bardha tani që po ngrohet koha

Summer Vibes

7 mënyra si të vishni xhinset e bardha tani që po ngrohet koha