Zbuloni 5 pozicionet për një seks anal të paharrueshëm (FOTO) – AlpeGossip
Zbuloni 5 pozicionet për një seks anal të paharrueshëm (FOTO)

Zbuloni 5 pozicionet për një seks anal të paharrueshëm (FOTO)

E dimë tashmë që seksi anal nuk është edhe aq i keq, i dhimbshëm dhe i shpifur sa ç’thuhej.

Për ta shijuar aktin seksual mjaftojnë pak pozicione dhe lubrifikantë. Por cilat pozicione?

Më poshtë do t’ju tregojmë 5 pozicione që do t’jua bëjnë seksin anal një eksperiencë që do të doni ta përsërisni shpesh.

The Beginner’s Bend

 

Bottoms Up

 

The Standing Slow Slide

 

The Erotic Examination

 

Double Trouble