ÇFARË NDODHI? Beniada ndihet keq pas eleminimit të Arditit, banorët përpiqen ta qetësojnë – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Beniada ndihet keq pas eleminimit të Arditit, banorët përpiqen ta qetësojnë

ÇFARË NDODHI? Beniada ndihet keq pas eleminimit të Arditit, banorët përpiqen ta qetësojnë

Nominimi i kësaj jave ishte tepër i rëndësishëm.

Dy banorë tepër protagonist në shtëpi ishin përballë njëri-tjetrit.

Beteja u humb nga Arditi i cili është zyrtarisht i eleminuari i rradhës.

Shoqja e tij brenda asaj shtëpie Beniada, duket se nuk e ka përballuar lehtësisht lajmin për largimin e tij.

Ajo është ndjerë keq dhe për ta qetësuar kanë asistuar menjëherë të gjithë banorët.

Për disa minuta ishte e nevojshme që ajo të qëndronte në dhomën e gjumit.