ZONAT MË TË NDJESHME NË TRUPIN E MASHKULLIT/ Stimulimi i të cilave do sillte kulmin e kënaqësisë menjëherë – AlpeGossip
ZONAT MË TË NDJESHME NË TRUPIN E MASHKULLIT/ Stimulimi i të cilave do sillte kulmin e kënaqësisë menjëherë

ZONAT MË TË NDJESHME NË TRUPIN E MASHKULLIT/ Stimulimi i të cilave do sillte kulmin e kënaqësisë menjëherë

Seksi është fantastik ! Por nëse dy njerëz shohin penetrimin e organit gjenital, përfundimin e aktit seksual në ejakulim si pikën më kulmimante të një marrëdhënieje intime, atëherë kanë shumë për të mësuar apo provuar. Ekzistojnë kaq shumë pjesë të trupit të një personi për t’u eksploruar, stimulimi i të cilave mund të bëjë që një femër apo mashkull të kalojë në orgazëm edhe në paralojë.

Dhe ndërkohë që seksologët mund të argumentojnë se çdo zonë në trupin e një personi mund të jetë një zonë erogjene nëse trajtohet siç duhet, ka disa zona specifike që janë më të ndjeshme se ta tjerët. Këtu, ekspertët përshkruajnë 10  pikat më erogjene që duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë.

1. Flokët

Burrat kanë mbaresa nervore në lëkurën e kokës që janë bashkangjitur në pjesën tjetër të trupit të tyre, dhe kur flokët e tyre tërhiqen lehtë dërgojnë stimulim në pjesën tjetër të trupit të tyre.

2. Gishtat

Gjymtyrët apo për të qenë më të saktë gishtat kanë miliona mbaresa nerove në sipërfaqe të lëkurës. Stimulimi më i vogël i këtyre të fundit padyshim që  do të rrisë qarkullimin e gjakut jo vetëm në këtë zonë “por edhe në kokë” (e kur themi stimulim nënkuptojmë puthjen apo lëpirjen e tyre)

3. Këmbët në Përgjithësi

Ekziston një arsye pse masazhet e reflexologjisë janë kaq të njohura. “Ka shumë mbaresa nervore në këmbë, siç e thamë edhe më lartë  dhe kjo gjë i bën gjymtyrët zona erogjene.

4. Prostata

Pjesa më e nënvlerësuar e trupit të një burri. “Gjëndra e prostatës është një zonë e madhe erogjene tek meshkuj. Nëse stimulohet siç duhet, kjo mund të sjellë kënaqësi intensive për të dashurin tuaj .

5.Pjesa e brenshme e kofshëve

Duke qenë se kjo pjesë e trupit është është pranë organit gjenital, ledhatimi apo prekja e kësaj zone shndërrohet në një veprim epshndjellës.

6.Buzët

Buzët në përgjithësi janë një nga pjesët më të ndjeshme të trupit. Merrni kohën tuaj ndërsa puthni dhe mos u nxitoni. Luani me gjuhë dhe zgjateni puthjen.

7. Qafa e tij

Me siguri kurrë nuk keni menduar për mollën e Adamit si një zonë erogjene, apo jo?Shpjegimi pas kësaj zone: këtu ndodhet gjendra tiroide (pikërisht nën mollën e Ademit) e lidhur ngushtë me organet seksuale, sipas mjekësisë së lashtë kineze! E pra stimulimi i saj, ndikon drejtëpërdrejtë në të gjithën këtë për të cilën po shkruajmë…

8. Thithkat

Ndërsa thithkat e meshkujve janë në thelb të njëjta me thithkat femërore, ato mund të jenë edhe më të ndjeshme, meqë djemtë nuk i prekin aq shpesh. “Për shumë njerëz, thithkat e tyre janë një territor i paeksploruar – një zonë erogjene me të cilën nuk kanë eksperimentuar,” Pra provojeni nuk keni asgjë për të humbur.