3 gënjeshtrat në seks që nuk duhet t’i besoni më, edhe partneri ju mashtron – AlpeGossip
3 gënjeshtrat në seks që nuk duhet t’i besoni më, edhe partneri ju mashtron

3 gënjeshtrat në seks që nuk duhet t’i besoni më, edhe partneri ju mashtron

Kur vjen puna tek seksi, duket se asnjëherë nuk i dimë të gjitha. Seksi rezervon gjithnjë surpriza dhe shfaqet gjithnjë si një aventurë e re. Nga përmasat e atij dhe asaj, deri tek orgazma, duke kaluar nëpërmjet praktikës së autoerotizmit dhe për disa gjëra të pathëna. Por për një seksualitet të kënaqshëm, duhet edhe të lexosh e të studiosh.
Por cilat janë ato tre detajet që duhet t’i dini?!

Kanë rëndësi edhe përmasat e asaj: Jo vetëm përmasa e penisit, tashmë shkenca ka dalë në përfundimin se dhe përmasat e “femrave” kanë rëndësi. Në fakt dhe madhësia e klitorit dhe pozicionimi i tij influencojnë në mënyrë thelbësore në arritjen e kënaqësisë dhe orgazmës. Klitori është shumë më i madh nga sa ne shohim në pjesën e jashtme. Ai mund të arrijë deri në 10 cm gjatësi dhe 6 cm gjerësi.
Thyerja e penisit nuk është legjendë urbane: A mund të thyhet penisi? Me sa duket PO! Pra nuk kemi të bëjmë me një legjendë urbane: dhe pse penisi është një organ që përshtatet, mund të ndodhë që të thyet për shkak të një çarjeje të papritur të enëve të gjakut gjatë ereksionit. Në këto raste kemi të bëjmë me një dhimbje shumë të madhe. Nga ana tjetër mund të flasim dhe për mospërpuethshmëri mes organit femëror dhe atij mashkullor, raste të rralla, por që janë në gjendje ta bëjnë seksin gati të pamundur dhe të dhimbshëm.
Edhe ai shtiret për orgazmën: Sipas një kërkimi të fundit amerikan, 31% e burrave të intervistuar janë shtirur sikur kanë arritur orgazëm të paktën një herë në jetë. Edhe burrat, kur simulojnë e bëjnë për të mos zhgënjyer partneren, për të mos e bërë të mendojë që ajo nuk është mjaftueshëm tërheqëse, apo që ka një problem të tipit seksual. Po përse burri arrin të shtiret për orgazëm? Duke përjashtuar problemet e tipit fizik dhe funksional, motivet mund të lidhen edhe me stresin dhe ankthin e performances. Frika se mos ejakulon shumë shpejt, mund te çojë në bllokimin e kënaqësisë.