3 JANË ARSYET QË STRESOHEMI MË SHUMË/ Studimet tregojnë cilat prej tyre na bëjnë të ndihem keq në përditshmëri – AlpeGossip
3 JANË ARSYET QË STRESOHEMI MË SHUMË/ Studimet tregojnë cilat prej tyre na bëjnë të ndihem keq në përditshmëri

3 JANË ARSYET QË STRESOHEMI MË SHUMË/ Studimet tregojnë cilat prej tyre na bëjnë të ndihem keq në përditshmëri

Këto janë zakonet kryesore të shqetësimit për secilin nga ne:

Ne jemi të njohur për natyrën tonë optimiste dhe dashurinë, por studimet e reja nga Spotify kanë zbuluar të gjitha gjërat e vogla që po stresojnë njerëzit çdo ditë.

Nuk po flasim për shqetësimet e mëdha si ngrohja globale, por të gjitha mikrobet e vogla që luajnë me mendjet tona çdo ditë. Këto janë zakonet kryesore të shqetësimit për secilin nga ne:

67% shqetësohen sepse nuk flenë mjaftueshëm.

22% prej nesh shqetësohen për qenin ose macen që kanë lënë në shtëpi vetëm.

16% prej nesh shqetësohen për mbajtjen gjallë të bimëve që kanë në shtëpi

Ndërsa këto mund të tingëllojnë si gjëra të vogla, studimi zbuloi se 74% prej nesh po i gjejnë problemet e jetës së përditshme gjithnjë e më shumë stresuese.