4 këshilla jete dhe xhepi para se të blesh një çantë firmë - AlpeGossip
4 këshilla jete dhe xhepi para se të blesh një çantë firmë

4 këshilla jete dhe xhepi para se të blesh një çantë firmë

Blerja e një çante firmë është e ndërlikuar dhe nëse keni vendosur që të shpenzoni para, ka disa gjëra që duhet të merrni në konsideratë.

Ju doni që çanta juaj t’i përshtatet nevojave dhe shijeve tuaja, por gjithashtu ju duhet të mendoni se kjo blerje është një investim.

Në mënyrë që të bëni zgjedhjen më të mirë merrni në konsideratë këto këshilla:

1.Stili i jetës
Kur do ta vishni këtë çantë? Çfarë gjërash mbani zakonisht me vete? Ka shumë pyetje që duhet t’i bëni vetes para se të zgjidhni të duhurën. Përgjigjet e këtyre pyetjeve do t’iu ndihmojnë të zbuloni përmasën, ngjyrën, materialin dhe formën e çantës. Gjithashtu duhet të vendosni një buxhet për këtë blerje, që mos të jeni në limit të gjendjes tuaj financiare.

2.Stili
Kur kriteret tuaja të jenë të vendosura, shikoni në firma të ndryshme dhe stili mund t’iu ndihmojë që të merrni një vendim. Kujtoni se, zgjedhja e një çante që është e pavdekshme, është një vendim më i mirë sesa zgjedhja e çantës më të lakmuar të momentit dhe stili i saj me siguri do të ikë bashkë me sezonin. Zgjidhni një që do ta vishnit akoma pas disa vitesh.

3.Luksoze të përdorura
Kjo alternativë është vërtetë shumë e vlefshme, nëse po shikoni për një çantë speciale, që nuk është më në dyqane ose nëse doni të paguani më pak se çmimi i shitjes me pakicë. Ka shumë dyqane me gjëra të përdorura për të gjetur një çantë autentike, me një çmim të përgjysmuar. Gjithsesi duhet të jeni të vetëdijshme se, jo të gjitha çantat janë në kushte perfekte.

4.Çanta firmë është një investim
Kujtoni se çanta juaj do të zgjasë për vite, kështu që duhet të kujdeseni për të. Ju mund të doni ta shisni më pas ose ta mbani gjithmonë. Lënia e çantës me një mbulesë kundra pluhurit, ndërsa nuk e përdorni ose shmangia e vënies së saj kur kushtet e motit nuk janë të përshtatshme, janë zakone të mira. Duhet të keni kujdes që të mos humb formën.