4 pornostare japin këshilla për një 69 të arrirë – AlpeGossip
4 pornostare japin këshilla për një 69 të arrirë

4 pornostare japin këshilla për një 69 të arrirë

Në përgjithësi 69-a duket si një shaka, të cilën dikush do ta bëjë realitet, por po sikur të ekzistojë mundësia për të pasur seks të mirë në këtë pozicion?

Jo vetëm që ekziston mundësia, por janë shumë mundësi, disa prej të cilave Julia Ann, Tanya Tate, Angela White dhe Asa Akira do t’i tregojnë më poshtë:

  1. “Nëse je poshtë, vendos një jastëk poshtë prapanicës dhe poshtë kokës (së trupit)”, -këshillon Julia Ann, aktore e një numri të madh filmash për të rritur në Naughty America.

Sipas saj, pjerrtësia që fitohet nga jastëkët është e mjaftueshme  për të lehtësuar “punën”. Kjo sepse jastëku nën të pasme lehtëson partnerin për të të kënaqur ty, kurse jastëku nën kokën tënde të lejon ty të kënaqësh partnerin.

2. “Nëse je lart, tregoji partnerit poshtë si e do”, – thotë Tayna Tate, fituese e një numri të madh çmimesh mbi filmat porno. Sipas aktores, duke qenë sipër, ti ke mundësinë të lëvizësh dhe t’i tregosh atij apo asaj që ndodhet poshtë teje si dëshiron që të punojë: “Kur po praktikon 69-n dhe ndodhesh lart, me anë të lëvizjeve mund t’i tregosh parterit se ku e do fokusin: në klitor, përreth vaginës apo në vrimën anale”.

3. “Nëse po praktikon 69-n me një mashkull, duhet PATJETËR të jesh sipër tij”, – ngulmon Angela White, regjisore dhe aktore në filmat për të rritur. Ajo tregon se nuk ka rëndësi nëse je poshtë apo lart kur po bën 69-n me një femër, por kur po e bën me një mashkull, duhet patjetër të jesh lart. Kjo sepse e ke ti kontrollin se sa thellë mund të depërtojë penisi i tij e nëse je poshtë… hmm do të të pëlqente të mbyteshe me penisin e dikujt?

4. “Alterno kush jep e kush merr”, – thotë super ylli i filmave porno, Asa Akira. Sipas saj, mënyra më e mirë është të “shkëmbeni vendet”. Niseni me “vrasësen e kokës”, siç e quan ajo lëpirjen e kokës së penisit, pastaj “ngacmojini” derisa të jenë në “prag” të orgazmës. Më pas bëni ju pushim dhe shtrihuni, në mënyrë që radhën për të punuar ta ketë ai. E kështu vazhdoni deri sa të arrini në “shpërthim”. Pra, me pak fjalë, bëni një plan.