“A I TAKON ISH-BASHKËSHORTI FËMIJËT?” Arjola Demiri publikon bisedat e fundit në WhatsApp – AlpeGossip
“A I TAKON ISH-BASHKËSHORTI FËMIJËT?” Arjola Demiri publikon bisedat e fundit në WhatsApp

“A I TAKON ISH-BASHKËSHORTI FËMIJËT?” Arjola Demiri publikon bisedat e fundit në WhatsApp

Së fundmi, aktorja është pyetur në Instagram: “A i sheh ish burri fëmijët dhe a ke raporte të mira apo nuk flisni bashkë”?

“Sigurisht që takohen! Fëmijët e mi kanë raporte shumë të mira me prindin bab”, është përgjigjur Arjola dhe ka publikuar bisedën me vajzën në Whatsapp, ku ajo i thotë: “O ma unë edhe Rubini kemi për të shkuar te babi”./abcnews.al