5 trendet që duhet t’i merrni seriozisht në 2018-n – AlpeGossip
5 trendet që duhet t’i merrni seriozisht në 2018-n

5 trendet që duhet t’i merrni seriozisht në 2018-n

Me ardhjen e çdo stine ju bëni një listë të trendeve që doni të provoni.

Shpesh, shumë prej trendeve ju “frikësojnë”, duke i kaluar nga në krye të listës së modës, në fund të listës tuaj.

Por besojeni apo jo, edhe paraqitjet më sfiduese mund të përkthehen lehtësisht në jetën tuaj të përditshme.

Këto pesë trende duhet t’i plotësoni në gardërobën tuaj për 2018-n:

1.Frymëzohuni nga vitet ’80, por në mënyrë të modernizuar

2.Veshjet rock ‘n roll

3.Vathët “oversized”

4.Veshjet lejla

5.Veshjet me vija dhe grafike